MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Droomhuis voor Dummies: Slim kopen of sparen voor jongeren
07/11/2024

Droomhuis voor Dummies: Slim kopen of sparen voor jongeren

Droom jij van je eigen appartement of huis, maar weet je niet waar te beginnen? Het kopen van een woning is voor velen de grootste stap in hun leven, maar het is vaak een doolhof van termen en regels. Hoe werkt een hypothecaire lening? Wat komt er allemaal kijken bij een verkoopovereenkomst? Hoeveel registratierechten betaal je? En wat is het ereloon van de notaris eigenlijk? Wat zijn de verschillende spaarformules?

Op 7 november organiseert ie-net Jongeren de lezing Droomhuis voor Dummies: Slim kopen of sparen voor jongeren. Experts zullen je adviseren: je krijgt praktische tips en nuttige informatie die je helpen slimme keuzes te maken om te vermijden dat je voor verrassingen komt te staan.

Dit evenement is speciaal voor jongeren die op het punt staan hun eerste woning te kopen, of zich aan het oriënteren zijn op de mogelijkheden. Je hoeft geen kennis te hebben van de woningmarkt.

Ben je nieuwsgierig?

Kom naar Droomhuis voor Dummies en zet de eerste stap richting jouw eigen droomhuis. Of je nu klaar bent om te kopen of nog aan het sparen bent – dit evenement is er voor jou!

Deelnemen is gratis, inschrijven is verplicht.

Programma & Locatie

De lezing start om 20:00u.

Locatie: Auditorium Oehoe, UGent, Faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen, Coupure Links 653, 9000 Gent

Contact & info

Dhr. Toon de Bruyn
Assistant Events & Communicatie
ie-net ingenieursvereniging vzw
07/11/2024 Van: 20u00 tot 21u30
Universiteit Gent: Campus Coupure Coupure Links 653 9000 Gent