MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Evenement / Lecoque Eggs: groot in eieren
Deze activiteit is volzet. U kan enkel nog inschrijven voor de reservelijst. Van zodra er plaats vrijkomt, zullen wij u onmiddellijk verwittigen.
17/10/2024

Lecoque Eggs: groot in eieren

De firma Lecoque Eggs speelt in op de hedendaagse trend waar snelheid en gezonde voeding essentieel zijn. Hierbij staat de missie voorop om voor iedereen de beste en lekkerste ei-oplossingen te vinden! Nieuwe smaken, innoverende structuren, duurzame verpakkingen en optimaal gebruiksgemak zijn onze streefdoelen.

Om voor elke markt optimale en kwalitatieve producten te kunnen aanbieden, maken we een onderverdeling in de sectoren waar we actief zijn. We bieden ei-producten aan voor de retail, industrie en groothandel.

Sinds de oprichting van Lecoque Eggs is het  bedrijf uitgegroeid tot één van de marktleiders in de ei-producten sector in Europa De eieren zijn afkomstig van pluimveehouders die niet alleen voldoen aan de strengste Belgische en Europese voedingsnormen, maar ook aan de criteria van Lecoque Eggs.

Het team van 40 werknemers zorgt er voor dat dagelijks hardgekookte gepelde eieren en een uitgebreid afgeleid gamma hiervan naar verschillende Europese afzetmarkten zoals België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Scandinavië vertrekken.

xhttps://www.lecoque-eggs.be/nl/home/

 
 

Programma

  • 18:30 uur: Onthaal met drank
  • 19:00 uur: Toelichting van het bedrijf (historiek, activiteiten en producten)
  • 20:00 uur: Bedrijfsbezoek
  • 21:00 uur: Afsluiting met drank
  • 21:30 uur: Einde
 
 

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
ir.Ing. Alex Caestecker
Product Marketing Manager
AGC GLASS EUROPE nv
17/10/2024 Van: 18u30 tot 21u30
Lecoque Eggs Heersterveldweg 12 3700 Tongeren

Gratis voor ie-net-leden / partner
€ 15,00 p.p. voor niet-leden