MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Mechels Theater: De Seut
23/11/2024

Mechels Theater: De Seut

ie-net Mechelen nodigt u graag uit om mee te komen kijken naar de opvoering van het theaterstuk 'De Seut' door 't Echt Mechels Theater.

Het is een komedie over 3 zussen,  Juliette, Babette en Rosette. Het zijn drie welgestelde, ongetrouwde, wat rijpere zussen die jarenlang met hun onlangs overleden vader hebben samengewoond. Juliette is de bazige, wat hooghartige en dominante zus, Babette is meer het domme en naïeve zusje en Rosette is mentaal achter gesteld en zit reeds jaren in een rolstoel. Rosette kan amper spreken en is ‘selectief’ doof. Haar gedrag is meestal apathisch, onverwacht en ongecontroleerd. Juliette en Babette hebben het grootste deel van hun leven zorg moeten dragen voor Rosette en willen na de dood van hun vader van de erfenis genieten en eindelijk los worden gekoppeld van hun zus Rosette. Het stuk begint op het ogenblik dat Juliette en Babette ongeduldig zitten te wachten op de notaris die het testament van de overleden vader komt voorlezen. De twee zussen verwachten een grote erfenis en beginnen al hardop te dagdromen over hun toekomst. Ze hebben echter buiten de seut Rosette gerekend die hun dromen wel eens grondig in de war zou kunnen sturen. Een leuke komedie met heel wat hilarische momenten.

ie-net Mechelen heeft 20 plaatsen kunnen reserveren. Zaterdag 9 november sluiten we de inschrijving af, dus snel zijn is de boodschap.

In de toegangsprijs zijn het toegangsticket voor de voorstelling en 2 consumpties naar keuze in het theater inbegrepen: 1 consumptie voor de voorstelling en 1 consumptie na de voorstelling.

Extra informatie

  • Personen die verhinderd zijn voor de activiteit dienen dit minstens 48 uur vooraf te melden, indien dit niet het geval is zal het inschrijvingsgeld niet kunnen teruggestort worden.
  • Wees aandachtig voor het éénrichtingsverkeer op de vesten (ring) van Mechelen (tegenuurwijzerzin).

PARKEREN

Parkeren in de binnenstad van Mechelen is niet aanbevolen.
De dichtstbijzijnde parking is: Qpark Mechelen Bruul op de Hendrick Speecqvest. Vandaar is het 6 minuten wandelen naar het theater.
U kunt ook proberen bovengronds op de Vesten een parkeerplaats te vinden.
Het station van Mechelen ligt op 8 minuten wandelen van het theater.

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
Ing. Louis van Hoye
Interim manager
ASPARAS bvba
23/11/2024 Van: 20u15 tot 22u30
Theater Van Busleyden Atheneum Tessestraat 4 2800 Mechelen

€ 20,00 p.p. voor ie-net-leden / partner
€ 35,00 p.p. voor niet-leden