MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Studiedag / intrafood:24 - seminaries i.s.m. ie-net Food Community

intrafood:24 - seminaries i.s.m. ie-net Food Community

Op woensdag 25 en donderdag 26 september verleent ie-net Food Community zijn medewerking aan het gratis seminarieprogramma van de vakbeurs intrafood:24 in Kortrijk Xpo.
De thema's die dit jaar op de agenda staan zijn "Hedendaagse, gezonde nutritionele concepten met duurzame natuurlijke ingrediënten" en "Toepassing van AI bij productontwikkeling".
Het programma werd samengesteld door het wetenschappelijk comité van de beurs o.l.v. prof. dr. ir. Koen Dewettinck (UGent) met medewerking van ie-net Food Community.
Een bezoek aan de beurs en deelname aan de seminaries is gratis. U dient zich wel vooraf te registreren om toegang tot de beurs te krijgen. Dit kan door te klikken op de volgende banner. (indien deze niet zichtbaar is, klik hier).

 

Programma

Volgende lezingen staan op de agenda

 

Woensdag 25 september

  • Wat bepaalt de prijs van grondstoffen en ingrediënten nu en morgen? Een overzicht van mogelijke determinanten. (NL) rof. dr. Xavier Gellynck , Faculty of Bioscience Engineering, Department of Agricultural Economics, UGent
  • Voedingssupplementen in België. (NL)  Valerie Vercammen, Managing Director, Be-Sup
  • Welke opportuniteiten zijn er voor A.I. binnen de voedingsindustrie? (NL)  Ir. Michiel Schreurs, PhD. Student, VIB-KU Leuven
  • Enhancing food and feed production through Artificial Intelligence. (EN) Ir. Lynn Verstrepen, BioEngineer, Director Product Management, Bestmix
  • Collagen Peptides & Beauty: Latest market & scientific updates to glow from the inside out (EN) Ir. Tess Plaquet, Business Development Manager, Rousselot
  • Encapsulation and embedding of vitamins, minerals, and other active substances by cold extrusion technology. (EN) BEng. Julia Eichholtz, Bachelor of Engineering, Master Student, DIL - German Institute of Food Technology
  • Tekorten aan (micro)nutriënten bij vegetarische en veganistische voeding. (NL) Dr. ir. Eric De Maerteleire, Bio-ingenieur; Doctor in de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen

Donderdag 26 september

  • Hoe AI, digital twins en knowledge graphs product ontwikkeling kunnen versnellen. (NL) Bernard Lahousse, Co-founder, Foodpairing
  • Collagen Peptides & Beauty: Latest market & scientific updates to glow from the inside out (EN) Ir. Tess Plaquet, Business Development Manager, Rousselot
  • Encapsulation and embedding of vitamins, minerals, and other active substances by cold extrusion technology. (EN) BEng. Julia Eichholtz, Bachelor of Engineering, Master Student, DIL - German Institute of Food Technology
  • Enhancing food and feed production through Artificial Intelligence. (EN) Ir. Lynn Verstrepen, BioEngineer, Director Product Management, Bestmix
  • Sustainability in the Food Sector: Korys' investment strategy and values (EN) Hilde Van der Straeten, Investment Director Korys
  • Is cacaovrije chocolade de duurzame toekomst? (NL) Ir. Claudia Delbaere, General Manager, Cacaolab
  • Tekorten aan (micro)nutriënten bij vegetarische en veganistische voeding. (NL) Dr. ir. Eric De Maerteleire, Bio-ingenieur; Doctor in de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen

 

 

meer info over intrafood:24

INTRAFOOD is een 2-jaarlijkse vakbeurs; sinds 2007 vindt ze plaats in Kortrijk Xpo.
Zo is deze vakbeurs uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor alle food industry professionals betrokken bij productontwikkeling van food & beverage uit de Benelux & Noord-Frankrijk.
INTRAFOOD bundelt de meest vooraanstaande toeleveranciers uit de branche en dit in de ruimste zin van het woord: van grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten tot aanverwante diensten zoals know-how, technologie, loonwerk, laboratoria, consulting en onderzoekscentra.

meer info op www.intrafood.be

25/09/2024 Van: 10u30
26/09/2024 Tot: 17u00
Kortrijk Expo Doorniksesteenweg 216 8500 Kortrijk