MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Ardo - innovaties en duurzaamheid in de diepvriesindustrie

Ardo - innovaties en duurzaamheid in de diepvriesindustrie

Ardo Zundert, gevestigd in het pittoreske Zundert, Nederland, is een toonaangevend bedrijf in de diepvriesindustrie. Als onderdeel van de Ardo Groep, een wereldwijde leider in diepvriesgroenten, fruit en kruiden, staat Ardo Zundert bekend om zijn innovatieve aanpak en sterke focus op duurzaamheid.

Bij Ardo Zundert draait alles om kwaliteit en efficiëntie. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën om hun producten te verwerken en te verpakken. Deze geavanceerde technieken zorgen ervoor dat de versheid en voedingswaarde van de groenten, fruit en kruiden optimaal behouden blijven. Hierdoor kunnen consumenten genieten van producten die niet alleen lekker zijn, maar ook gezond en voedzaam.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Ardo Zundert. Het bedrijf zet zich in voor milieuvriendelijke praktijken in elke stap van hun productieproces. Van het gebruik van duurzame landbouwmethoden tot energiebesparende technologieën in hun fabrieken, Ardo Zundert streeft ernaar om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarnaast werkt het bedrijf nauw samen met lokale boeren om duurzame landbouw te bevorderen en de lokale economie te ondersteunen.

PROGRAMMA

  • 13:00 uur: Ontvangst bezoeker
  • 13:30 uur: Bedrijfsvoorstelling
  • 14:00 uur: Rondleiding
  • 15:30 uur: Vragen en feedback
  • 16:00 uur: Einde

Contact & info

Ing. Guido Hendrikx
Lead engineer
DE ROEVE AUTOMATION B.V.
Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
23/10/2024 Van: 13u00 tot 16u30
Ardo BV Beekzicht 13 4881 GM Zundert

€ 5,00 p.p. voor ie-net-leden / partner
€ 15,00 p.p. voor niet-leden