MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Productontwikkeling bij Universiteit Antwerpen - REuseLab
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
04/05/2024

Productontwikkeling bij Universiteit Antwerpen - REuseLab

Elke dag opent de universiteit haar deuren om studenten op te leiden tot innovatieve productontwikkelaars. Op 4 mei hebben we tijdens de Open Campusdag de exclusieve kans om onder leiding van professor Els Du Bois, oprichter en voorzitter van het REuseLab, een diepgaande kijk te krijgen op de baanbrekende ontwikkelingen binnen de afdeling. Professor Du Bois, een pionier in haar vakgebied, zet zich in om vanuit een mensgericht perspectief de overgang naar een circulaire economie te bevorderen, met speciale aandacht voor de reductie van plasticgebruik.
 
Tijdens deze rondleiding zullen we de laboratoria verkennen waar innovatief onderzoek plaatsvindt. Professor Du Bois zal haar enthousiasme en expertise delen, en ons voorbeelden tonen van projecten waaraan haar afdeling heeft bijgedragen. Ook krijgen we een exclusieve sneak preview van opwindende nieuwe ontwikkelingen.
 
Deze rondleiding biedt een unieke kans om de verborgen parel van Antwerpen te ontdekken en te zien hoe de universiteit bijdraagt aan een duurzamere wereld. Mis deze kans niet om te ervaren wat de Universiteit Antwerpen te bieden heeft in het hart van de stad!

Inschrijving voor 1 mei is verplicht.  Er is een strikte beperking op het aantal deelnemers.

LOKATIE

Paardenmarkt 94 in 2000 Antwerpen
Volg de pijltjes Productontwikkeling

Foto's

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
ir. André De Vleeschouwer
Consultant
04/05/2024 Van: 13u30 tot 16u00
Universiteit Antwerpen Paardenmarkt 94 2000 Antwerpen

€ 5,00 p.p. voor ie-net-leden / partner
€ 10,00 p.p. voor niet-leden