De Europese consument wenst zijn consumptie van vlees meer en meer in te perken. Hierdoor ontstaat er een nood aan alternatieven die op dit moment vaak op plantaardige eiwitbronnen zijn gebaseerd. Het blijkt echter lang niet evident om deze plantgebaseerde producten als volwaardig alternatief te formuleren.
In deze tweedelige webinar wordt gefocust op de technologische, nutritionele en voedselveiligheidsaspecten van plantaardige eiwitten als grondstof voor vleesalternatieven. Naast de productieprocessen en eigenschappen van de belangrijkste plantaardige eiwitgrondstoffen wordt aangegeven hoe men deze eiwitten kan verwerken tot aantrekkelijke levensmiddelen. Tevens wordt dieper ingegaan op de potentiële nutritionele en voedselveiligheidsconsequenties bij de transitie naar plantgebaseerde eiwitten.
€ 260 voor niet-leden
€ 182 voor individuele leden ie-net
(factuur op privé-adres)
€ 182 voor ie-net bedrijfspartners
€ 130 voor individuele leden
< 30j & > 65j
(factuur op privé-adres)
Korting voor leden Flanders'Food (contacteer ie-net voor uw kortingscode)
€ 182 voor deelname aan beide dagen
€ 105 voor deelname aan 1 dag
Maak gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar tot 30% op je opleiding !
(enkel mogelijk voor deelnameprijs >100 EUR per persoon)
Erkenningsnummer DV.0217461
Aantal opleidingsuren : 5
Meer weten over KMO-portefeuille? Klik hier