Activiteiten

Date: 
29/09/2016
Locatie: 
Antwerpen

In this day and age of fast-evolving technological developments, protection of innovation, investments and markets is of the utmost importance.   In this Basic Course, the field of intellectual property (with emphasis on European, US and Belgian Law) is explained through exercises and lectures on :

11de promotie Fellow in Gerechtelijke Expertise
Date: 
28/01/2017
Locatie: 
Antwerpen

Expertises worden alsmaar belangrijker. In een steeds complexer wordende maatschappij neemt de nood aan gedegen expertises nog steeds toe. In elk vakgebied is er grote vraag naar experts die zowel technisch als juridisch onderlegd zijn.

 

Date: 
16/02/2017
Locatie: 
Antwerpen

Dit programma, opgevat als een praktisch seminarie, geeft de in- en verkoper een breed inzicht in de inkoopproblematiek. Inkooporganisatie en -administratie, de commerciële aanpak, de inkooptactiek en -strategie, verbale en non-verbale negotiatietechnieken worden in praktische cases deskundig belicht.

Claimbehandeling, "just before time", juridische grondslagen tot en met een checklist voor offertebesprekingen komen uitvoerig aan bod.

Date: 
17/02/2017
Locatie: 
Antwerpen

Ook dit jaar organiseert Delta Process Academy een aantal lezingen in samenwerking met de Katholieke Universiteit van Leuven, in het kader van het lesonderdeel "Selected Topics : Competence in Operations" van de Master opleiding Safety Engineering.

Date: 
06/03/2017
Locatie: 
Antwerpen

Ontwerp, montage en juist gebruik van buisleidingen als oriëntatiepakket in een cursus.
Een 5de dag die u meeneemt in de aanpak van grotere, complexe piping projecten. 
Op basis van best practices overlopen we de verschillende projectfases.

Date: 
07/03/2017
Locatie: 
Antwerpen

De ontwikkeling van de lijmtechnologie nam de laatste jaren een enorme vlucht met toepassingen in nieuwe sectoren. Denken we maar aan aerospace en medische toepassingen maar ook automobiel, bouw, elektronica en elektrotechniek, biotechnologie, houtverwerking, constructie, ... , en mogelijks uw product of toepassing.

Hellend dak specialist 2017
Date: 
08/03/2017
Locatie: 
Zwijnaarde

 

DEZE OPLEIDING IS VERSCHOVEN NAAR HET NAJAAR VAN 2017 !!!

  • Theoretische aspekten
  • Dakopbouw
  • Gevels
  • Praktijkmanagent
Van competent manager tot inspirerend leider: Bereik meer met een verhoogd EQ!
Date: 
09/03/2017
Locatie: 
Schoten

Emotionele intelligentie is de essentie van elk succesvol bedrijf, van elke succesvolle persoon!

Date: 
17/03/2017
Locatie: 
Antwerpen

Een chemisch bedrijf bestaat uit verschillende onderdelen zoals pompen, compressoren, warmtewisselaars, distillatietorens, regelaars, kleppen, enz., die eenstemmig moeten samenwerken om de beoogde resultaten af te leveren. 

Date: 
23/03/2017
Locatie: 
Antwerpen

Pagina's

© IE-NET 2016