Activiteiten

Date: 
30/07/2017
Locatie: 
Merkem (deelgemeente van Houthulst)

Motorrit via bepijlde route van ongeveer 300 km doorheen Noord Frankrijk.

Date: 
11/08/2017
Locatie: 
Le Tholy

4 of 5 dagen naar keuze om heerlijk te genieten van bochtige asfaltwegen in de prachtige omgeving van de Vogezen, de wijnranken in de Elzas en de ongerepte naaldbossen van het zuidelijke Zwarte Woud.
We logeren in hartje Vogezen in een motorrijdersfamiliehotel met democratische prijzen.
> Download hier de brochure

Date: 
22/08/2017
Locatie: 
Antwerpen

Samen met collega ir Guy Mouton, één van de sleutelfiguren in het totstandkomen van het nieuwe Zwin, bezoeken we dit prachtige complex dat pas in de zomer 2016 opnieuw geopend werd. Van een natuurgids vernemen we de verdere plannen in de ontwikkeling van dit natuurgebied.

Date: 
24/08/2017
Locatie: 
Melle

ORSI SERVICES (Melle) is  een centrum voor chirurgische innovatie, waar de industrie, zorgverleners en academici samenwerken rond het verbeteren van minimaal invasieve technieken. Dit zijn methodes die aan de hand van moderne technologische evoluties met grotere nauwkeurigheid kunnen werken dan de conventionele methodes.

Date: 
01/09/2017
Locatie: 
.

Je fietst in een zeer rustige omgeving, alleen, met vrienden, je gezin of familie. Onderweg probeer je 39 antwoorden te zoeken op de vragen van deze foto fietszoektocht en probeer je een rebus op te lossen. Iedereen onder ons is een winnaar. Wedden dat deze "winnaars microbe"  je zodanig kriebelt dat je alle vragen kost wat kost  wenst op te lossen? En ja je wordt nadien beloond. Wij voorzien voor elke deelnemer een mooie prijs!
Vorig jaar noteerden we 313 deelnemers.

Date: 
02/09/2017
Locatie: 
Antwerpen

Bezoek aan de stadsbrouwerij De Koninck waar  Bolleke De Koninck, De Koninck Tripel D’Anvers en Wild Jo gebrouwen worden met degustatie van de bieren.

Hellend dak specialist 2017
Date: 
06/09/2017
Locatie: 
Zwijnaarde

Consumenten en overheid zijn zich vandaag bewust dat ecologisch en duurzaam bouwen noodzakelijk is. Ook het hellend dak speelt een belangrijke rol hierin. Het ontwerp en de uitvoering zijn gecompliceerder dan de buitenstaander denkt. Deze opleiding raakt grondig volgende topics aan :

  • Theoretische aspecten
  • Dakopbouw
  • Gevels
  • Praktijkmanagement
Date: 
10/09/2017
Locatie: 
Namur

Een echte toerrit: we rijden zo'n 250 km langs de fijnere kronkelwegen die de Ardennen te bieden hebben.
We vertrekken in Namen en komen omstreeks 18:30 uur aan in Huy.

Date: 
14/09/2017
Locatie: 
Schaarbeek

Voordracht Alex Baerts:"Spoorwegtechnieken door de jaren heen"
Bezoek aan Train World museum Schaarbeek.

Date: 
14/09/2017
Locatie: 
Antwerpen

Een unieke training ervaring! Leer op slechts 4 halve dagen hoe uw strategiekaart te ontwerpen en hoe een succesvolle implementatie mogelijk wordt. Met deze praktijkopleiding wordt de theorie van de Balanced Scorecard (BSC) onmiddellijk omgezet in een realiseerbaar implementatieplan voor uw entiteit, uw afdeling, uw business unit. Een absolute must in onze snel veranderende competitieve omgeving !!!

Pagina's

© IE-NET 2016