Activiteiten

Date: 
29/09/2016
Locatie: 
Antwerpen

In this day and age of fast-evolving technological developments, protection of innovation, investments and markets is of the utmost importance.   In this Basic Course, the field of intellectual property (with emphasis on European, US and Belgian Law) is explained through exercises and lectures on :

Van Ingenieur tot Manager
Date: 
14/11/2016
Locatie: 
Antwerpen

Deze lessenreeks, gespreid over 5 maanden, brengt de deelnemer de vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken. Stressmanagement, leidinggeven en  presentatietechnieken zijn maar enkele van de onderwerpen die aan bod komen. Voor bepaalde modules geldt een beperkt aantal deelnemers waarbij diegenen die ingeschreven hebben voor de volledige lessenreeks voorrang krijgen.    

11de promotie Fellow in Gerechtelijke Expertise
Date: 
28/01/2017
Locatie: 
Antwerpen

Expertises worden alsmaar belangrijker. In een steeds complexer wordende maatschappij neemt de nood aan gedegen expertises nog steeds toe. In elk vakgebied is er grote vraag naar experts die zowel technisch als juridisch onderlegd zijn.

 

Date: 
16/02/2017
Locatie: 
Antwerpen

Dit programma, opgevat als een praktisch seminarie, geeft de in- en verkoper een breed inzicht in de inkoopproblematiek. Inkooporganisatie en -administratie, de commerciële aanpak, de inkooptactiek en -strategie, verbale en non-verbale negotiatietechnieken worden in praktische cases deskundig belicht.

Claimbehandeling, "just before time", juridische grondslagen tot en met een checklist voor offertebesprekingen komen uitvoerig aan bod.

Date: 
17/02/2017
Locatie: 
Antwerpen

Ook dit jaar organiseert Delta Process Academy een aantal lezingen in samenwerking met de Katholieke Universiteit van Leuven, in het kader van het lesonderdeel "Selected Topics : Competence in Operations" van de Master opleiding Safety Engineering.

Exploitatie en beheer van Intellectuele Eigendom
Date: 
23/02/2017
Locatie: 
Antwerpen

De samenwerking tussen ervaren juristen en octrooigemachtigden als docenten vormt een goede basis om de praktijk van overeenkomsten en beheer van Intellectuele Eigendom (IE) bij technische innovatie bevredigend te behandelen. De materie omvat vaak complexe technische, juridische en economische kwesties. 

Cursus is erkend met 27 juridische punten (of 3 per sessie) voor Permanente Vorming bij de Orde van Vlaamse Balies.

Spoortechnieken (4de editie)
Date: 
23/02/2017
Locatie: 
Antwerpen

Deze tweejaarlijkse cursus is modulair opgebouwd en behandelt aspecten rond het spoorontwerp, -onderhoud en veiligheid.

Date: 
23/02/2017
Locatie: 
Genk

IPTE is een wereldwijde leverancier van geautomatiseerde productie-machines voor de elektronica en mechanica-industrie en één van de marktleiders in dit segment.
IPTE ontwerpt standaard machines en turnkey-automatiseringssystemen van alle soorten voor de productie, testen en de verdere verwerking van printed circuit boards, evenals van sub-assemblages en eindproducten.

Date: 
24/02/2017
Locatie: 
Antwerpen

Module 2 van Process Safety

Selected Topics : Competence in Operations

Standards  
en
Alarm management 

Date: 
02/03/2017
Locatie: 
.

We gaan naar Oost-Vlaanderen om meer te weten te komen over de AZALEA,  het paradepaardje van de Gentse sierteelt. Op 270 ha telen 80 bedrijven ieder jaar 250 miljoen azalea's. Het grootste gedeelte, bestemd voor de export (30 miljoen euro exportwaarde).

Pagina's

© IE-NET 2016