20% van de FOOD-RECALLS in de Benelux zijn gelinkt aan allergenen-issues als occasionele kruisbesmetting, incorrecte etikettering, onopzettelijke procedurefouten, warrige interpretatie van richtlijnen, verborgen allergenen, misverstanden en zo meer. De gevolgen kunnen desastreus zijn voor de consument, producent en het tast het vertrouwen aan van de consument in de voedingsindustrie. Ook de economische gevolgen voor de producent zijn vaak niet te overzien.
Door een open en interactief debat met een vijftal stakeholders uit de industrie, universiteiten en overheid kan er wellicht een aanzet gevonden worden tot een modus vivendi of compromis die het werken en omgaan met allergenen in complexe productielocaties mogelijk maakt. Als deelnemer kan u actief participeren en eventuele grieven en ideeën naar voor brengen.
Wegens het interactief karakter van dit event is het aantal deelnemers beperkt tot 60.
EARLY BIRD T/M 31 MAART 2023
€ 100 voor niet-leden
€ 70 voor individuele leden ie-net (factuur op privé-adres)
€ 70 voor ie-net bedrijfspartners
€ 50 voor individuele leden
< 30j & > 65j (factuur op privé-adres)
VANAF 1 APRIL 2023
€ 120 voor niet-leden
€ 84 voor individuele leden ie-net (factuur op privé-adres)
€ 84 voor ie-net bedrijfspartners
€ 60 voor individuele leden
< 30j & > 65j (factuur op privé-adres)
Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW
Maak gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar tot 30% op je opleiding !
Enkel voor bedragen vanaf € 100.
Erkenningsnummer DV.O217461
Meer weten over KMO-portefeuille? Klik hier
1,5 opleidingsuren
thema: innovatie